Niña

Ras: podenco ibicienco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 5-2018

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Niña is gevonden op straat. Gezien het ras komt ze vermoedelijk bij een jager vandaan en heeft die haar gedumpt omdat ze niet goed genoeg was.

Niña is een lieve en vrolijke meid van ongeveer een jaar oud. Ze is lief naar mensen toe en kan het heel goed vinden met kennelgenootjes. Ze speelt graag met een balletje of met de andere honden.

Podenco’s staan bekend om hun jachtinstinct, en ondanks hun grote oren zijn ze vaak oostindisch doof. We kunnen dan ook niet garanderen dat Niña (na gewenning) ook los kan lopen. Daarnaast is een goede omheining van de tuin belangrijk aangezien podenco’s hoog kunnen springen.

9/2019: we hebben Niña in levende lijve mogen ontmoeten en wat een schat is het. Een vreselijk blij ei die alles en iedereen helemaal leuk vind en overal het fijne van wil weten. Een lekker nieuwsgierig aagje zonder verdere trauma’s. Ze is speels en kan het goed vinden met kennelgenootjes. Een hond met een heerlijke glimlach op haar gezicht.

Niña zoekt een leuke sportieve baas die lekker met haar gaat wandelen en fietsen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com