Noah

Ras: Chihuahua

Geslacht: reu

Grootte: 25cm

Geboortedatum: 2018

Beschrijving:

Noah is als jong pupje in Spanje gevonden op straat. Hij zat onder de vlooien en teken en er was duidelijk niet goed voor hem gezorgd. In november 2018 is hij in Nederland geadopteerd. Helaas is drie maanden geleden zijn baasje overleden. Hij verblijft nu in een opvanggezin en we zoeken voor hem een nieuw liefdevol thuis.

In zijn vorige huisje werd Noah nauwelijks uitgelaten (alleen in de tuin) en hierdoor is hij veel te zwaar geworden. Hij staat inmiddels op dieet en er wordt ook goed met hem gewandeld. Hier zal zijn nieuwe baasje mee door moeten gaan.

Noah is een stoer ventje en zeker geen watje, maar hij is vooral ook erg lief en aanhankelijk en houdt enorm van knuffelen. Ondanks dat hij niet gewend was om mee te gaan wandelen, loopt hij nu keurig mee aan de riem. Wel kan hij soms uit onzekerheid gaan blaffen naar vreemde honden. Hij gaat graag mee op pad; met het opvangbaasje is hij mee geweest met het openbaar vervoer, dat vindt hij geweldig en hij kijkt lekker rond. Ook autorijden vindt hij erg leuk.

Bij zijn oude baasje heeft hij met twee andere hondjes samengeleefd. In zijn huidige opvanggezin zijn twee honden en een kat aanwezig. Noah kan samen met de andere honden prima even alleen thuisblijven. Hij is geen kinderen gewend, maar we denken dat hij wel in een gezin met wat oudere kinderen (vanaf 12 jaar) geplaatst kan worden.

Dit lieve ventje is op zoek naar een nieuw liefdevol thuis. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 06/2022)