Nova

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 5-2018

Grootte: 30-35cm

Beschrijving:

Nova is op straat gevonden en naar arca gebracht. Ze is helaas nooit meer door haar baasje opgehaald. Over haar voorgeschiedenis weten we daardoor helaas ook niks.

Nova is een vrolijk en vriendelijk meisje. Ze kan het goed vinden met de andere honden in de kennel en speelt graag met ze. Ze is gek op mensen en heeft dus gelukkig geen trauma’s aan haar verleden overgehouden.

Update 22/7: Nova is sinds zaterdag in Nederland en ze doet het heel erg goed. Ze was eigenlijk direct thuis en helemaal op haar gemak. Ze kan het goed vinden met de andere honden en speelt graag met ze. Ze is prima zindelijk, en buiten wandelen vind ze heel gezellig. Ze is nieuwsgierig naar alles wat beweegt en wil overal mee spelen, dus ook met katten. Met katten die honden gewend zijn verwachten we geen problemen maar we plaatsen haar liever niet bij katten die geen honden gewend zijn.

Nova is een heel vrolijk hondje wat het leven met een glimlach tegemoet ziet. Het is een echt mensenhondje en kinderen gaan dan ook geen probleem zijn. Ze zoekt dan ook een gezellige familie die leuke dingen met haar gaat ondernemen. Een hondenvriendje zou leuk zijn voor haar, maar is niet essentieel.

Ze is ongeveer 40cm hoog en weegt 9 a 10kg. Nova is in Gorinchem te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com