Oliver

Ras: kruising

Geboortedatum: 2010

Geslacht: reu

Grootte: ong 40cm

Beschrijving:

Oliver is een lief hondje wat al jaren in het asiel zit. Hij is wat terughoudend naar vreemden, maar als hij je eenmaal kent, komt hij graag knuffeltjes en aaitjes halen. Hij gaat wel heel graag mee wandelen en loopt daarbij ook keurig aan de lijn. Of hij met katten kan is onbekend, maar kan wel getest worden.

Oliver zoekt een lieve rustige baas die hem de tijd geeft om vertrouwen te winnen. Als je dat eenmaal hebt, heb je aan Oliver een maatje voor het leven.

Update: Oliver is nu een week in de opvang in Nederland en hij doet het goed. Na zo’n lange asielperiode is het best een beetje wennen in Nederland. Druk verkeer is iets wat hij dan ook nog best een beetje spannend vind. Maar desalniettemin gaat hij heel graag mee wandelen. Zijn pleeggezin woont vlak bij de duinen en het strand en hij vind het heerlijk om daar in alle rust te wandelen. Op het strand is hij ook al eventjes los geweest en daar ging hij helemaal los, hij genoot daar enorm van!

In huis is hij heel lief met de andere honden en ook de konijnen kunnen los door de tuin lopen waar hij bij zit. Hij is keurig zindelijk en kan eventjes alleen thuis blijven.

Oliver zoekt een baasje die hem de tijd geeft om verder te wennen. Hij zou het liefst in een rustige woonomgeving terecht komen en de aanwezigheid van een andere stabiele hond is een pré.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com of vul een interesseformulier in.

Oliver zit in de buurt van Alkmaar in de opvang.