Olympia

Ras: kruising

Geslacht: teefje

Grootte: volwassen 50-55cm

Geboortedatum: 2021

Beschrijving:

Opal, Olympia en Oliver zijn samen met nog een pupje (in spanje geadopteerd) gevonden toen ze een week of 8 oud waren. Ze zijn daarna opgegroeid in een pleeggezin en worden daar gesocialiseerd.

Olympia is gevonden met een enorme navelbreuk, daar is ze vrijwel direct aan geopereerd en heeft daar nu geen last meer van. Olympia is een vrolijk en open pupje wat graag de wereld om haar heen ontdekt. Olympia is een kruising met vermoedelijk labrador, boxer en mogelijks ook wat podenco in. De verwachting is dat ze zal uitgroeien tot een flinke middelmaat van 20-25kg.

Update 11/2021: Olympia heeft als enige van het nestje nog geen gouden mandje gevonden. Ze is inmiddels een maand of 7 en uitgegroeid tot een lekker lange slungelige puber. Ze woont nog altijd in het gastgezin waar ze op jonge leeftijd terecht is gekomen. Daar heeft ze alles geleerd wat bij het huiselijke leven hoort. Ze is zindelijk, loopt netjes aan de lijn en kent verschillende commando’s.
Olympia is een evenwichtig meisje en zoekt een leuke sportieve baas.

Olympia zoekt een leuk gezin waarin ze verder mag opgroeien. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 7/9/2021)