Osiris

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

In mei werd ARCA gebeld omdat er in een naburig dorpje vier zeer magere honden langs de kant van de weg liepen. Toen de vrijwilligers van arca gingen kijken waren de honden helaas verdwenen. Ze zijn nog een aantal keer terug geweest, maar hebben de honden helaas niet aangetroffen. Tot een week of drie geleden, er onafhankelijk van elkaar, twee honden binnen gebracht werden die overeen kwamen met de foto’s van de honden die ze in mei hadden gezien. Dit waren Osiris en Iris. Naar de twee andere honden wordt nog gezocht en hopelijk kunnen die binnenkort ook in veiligheid worden gebracht.

Osiris en Isis zijn waarschijnlijk broer en zus en worden geschat tussen de 1 en 2 jaar oud. Het zijn beide vrolijke en zachtaardige honden die vermoedelijk wel eerder gewoon een huisje hebben gehad. Ze lijken geen trauma’s te hebben en zijn gek op mensen. Osiris is iets speelser dan Isis.

Osiris zoekt een leuk sportief gezin waar hij oud mag worden. Hij kan met katten. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 20/7/2021)

net van straat