Pancho

Ras: teckel

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: ong 30cm

Beschrijving:

Pancho is een teckel van 6 a 7 jaar oud. Hij heeft altijd bij een ouder echtpaar gewoond, maar nu meneer ernstig ziek is, en zijn hond niet meer kan uitlaten, wordt er een nieuw baasje voor hem gezocht.

Pancho is een rustige en zachtaardige hond. Hij maakte dagelijks zijn vaste wandelingen samen met de baas door zijn dorpje. Meestal liep hij zonder lijn en iedereen in het dorp kende hem dan ook omdat hij bij iedereen wel eens kwam buurten. Toen Pancho bij een opvanggezin geplaatst werd, is hij op zoek gegaan naar zijn oude baas. Helaas is hij daarbij 2 maanden zoek geweest. Hij werd regelmatig gezien, maar ze kregen hem niet te pakken. Uiteindelijk hebben ze hem gelukkig toch kunnen vangen.
Pancho is gewend aan katten en aan kinderen. Ons advies zou zijn om Pancho, eenmaal in Nederland, voorlopig niet los te laten lopen, vooral gezien het feit dat hij net twee maanden op straat gezworven heeft en hij zich dus niet makkelijk laat vangen als hij eenmaal weg is. Of hij uiteindelijk na gewenning wel los kan durven we niet te garanderen, het blijft toch een eigenwijze teckel met een eigen willetje. (input 10/2019)

Pancho zou denk ik het best passen bij een wat ouder echtpaar wat een fitte hond van middelbare leeftijd zoekt om lekker mee te gaan wandelen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com