Pellie

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: volwassen 50-55cm

Geboortedatum: 9-2020

Beschrijving:

Begin oktober werd er op twee verschillende plekken een doosje pups gevonden in een vuilnisbak. Deze pups waren even oud en leken ongelooflijk veel op elkaar, dus vermoedelijk was het een nestje. De pups zijn opgevangen in een pleeggezin waar ze rustig mogen opgroeien. De meeste pups hebben inmiddels een baasje gevonden, alleen Pico en Pellie zijn nog over.

Pellie is een vrolijk ventje. Hij speelt heel graag met zijn broertje Pico en de andere pups in het opvanggezin. Er zijn ook volwassen honden aanwezig die hem leren hoe je je als hond moet gedragen. Daarnaast groeit hij op met katten, kippen en geiten. Pellie zal uitgroeien tot een flinke middelmaat. Pellie is de iets donkerdere, Pico is de wat lichtere.

Pellie zoekt een leuk gezin waarin hij verder mag opgroeien. Hij komt naar Nederland zodra de lock-down maatregelen hier versoepelen en zal vanaf dan in een pleeggezin te bezoeken zijn. Hij zal uitgroeien tot een flinke middelmaat. Meer info of reserveren: hondjearca@gmail.com (input 9/1/2021)