Pepe

Ras: podencomix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2017

Grootte: 50cm

Beschrijving:

Pepe is een jonge vrolijke hond. Hij heeft een baasje in spanje, maar hij springt over het hek heen en loopt dan weg. Hij is inmiddels al drie keer naar arca gebracht en weer opgehaald. Nu waren zijn baasjes er blijkbaar klaar mee, want hij is de laatste keer nooit meer opgehaald.

Pepe is heel graag onder de mensen, het is een enorme kroelkont die alles en iedereen leuk vind. Andere honden vind hij wel ok, maar ik denk dat hij het liefst alleen geplaatst wordt waar hij alle aandacht voor zichzelf heeft. Pepe is een klimmer en klauteraar, dus een goed omheinde tuin is wel erg belangrijk.

Podenco’s zijn jachthonden, Pepe loopt bij het asiel los, maar ik kan niet de garantie geven dat hij dat hier in nederland ook kan.

Update 3/2019: Pepe is met ons mee geweest een rondje wandelen. Hij liep super netjes aan de lijn mee, zonder te trekken. Hij werd ook niet opgewonden van de geur van konijntjes zoals een van de andere honden die we ook mee hadden. Met zijn jachtinstinct lijkt het dus wel mee te vallen. Pepe let heel goed op degene die hem aan de lijn vast heeft en is een hele lieve knuffelkont. Hij verdient een goed baasje

Update 8/2019: Pepe was gereserveerd voor onze zusterorganisatie in Duitsland. Helaas bleek hij bij routine-onderzoek positief te testen op leishmania. Hij heeft gelukkig geen klachten, maar we zijn wel behandeling gestart.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com