Pipo

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 8/2/2012

Grootte: 55-60cm

Beschrijving:

Aan het einde van het jachtseizoen zijn er door een jager vijf podenco’s afgegeven bij het asiel. De jager ging met pensioen en gunde zijn honden gelukkig een beter leven. De honden waren allemaal helaas erg mager en velen zaten onder de littekens. Vermoedelijk hebben ze alleen heel wat jaren dienst gedaan als jager en is het jachtinstinct bij de meesten dan ook goed ontwikkeld.

Pipo is de oudste van het stel en ook de underdog van de roedel. Hij werd wat gepest door de andere honden en daarom is hij van de opvang naar het asiel zelf gegaan. Daar zit hij in een rustige roedel met wat oudere honden en is hij beter op zijn plek. Pipo is een lieve zachtaardige hond die graag een pootje geeft.

Pipo zoekt een lieve baas en een zachte warme mand waar hij heerlijk verwend gaat worden en mag gaan genieten van zijn oude dag. Hij zal geen vijf jaar meer mee gaan waarschijnlijk, maar zorgen dat hij de tijd die hij nog heeft, wel kan genieten, maakt voor hem een wereld van verschil. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 15/2/2021). Voor hem geldt een aangepast adoptiebedrag.