Podencomix pupjes

Ras: podencomix

Geslacht: zowel reu als teef

Geboortedatum: 1-2021

Grootte: volwassen 45-50cm

Beschrijving:

Begin januari werd er een nestje pups gevonden op een terrein, ze zagen er niet uit, bolle buikjes van de wormen, erg mager en er waren er een aantal met een ernstige oogontsteking. Op het terrein was afgelopen zomer ook al een nestje pups weggehaald en toen zouden later ook de volwassen honden volgen. Helaas bedacht meneer zich en kon men hem niet meer overhalen zijn volwassen honden af te geven of te laten steriliseren. En dit is het gevolg… Later zijn Lucy, Bro, Sis en de moeder van dit nest (zij zit in een ander asiel in de buurt) daar alsnog weggehaald.

Van de twaalf pups hebben er uiteindelijk 11 het overleefd en zitten ze verdeeld over twee gastgezinnen. De pups zijn inmiddels goed aangesterkt en hebben hun eerste vaccinaties gehad. Ze groeien op met andere honden en katten en worden zo goed mogelijk gesocialiseerd. Vanaf eind maart – begin april zijn ze oud genoeg om te reizen. Ze zullen uitgroeien tot middelmaatjes van rond de 15kg.

De pups zoeken onafhankelijk van elkaar een leuk gezin om verder in op te groeien. Meer info: hondjesarca@gmail.com (input 15/2/2020)

Angelina = teef – gereserveerd
Jolie = teef – gereserveerd
Floyd = reu – gereserveerd
Faith = teef – in optie
Florence = teef – gereserveerd
Frida = teef – gereserveerd
Flash = reu – gereserveerd
Fiona = teef – gereserveerd
Flora = teef – in optie
Flip = reu – gereserveerd
Felix = reu – gereserveerd
Finn = reu – gereserveerd

angelina en jolie
f-pups