Rico

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: volwassen 55 a 60cm

Geboortedatum: 9/2019

Beschrijving:

Toen mama-hond loops was, is ze een dagje op stap geweest, en heeft toen een paar leuke mannen ontmoet. Met een van hen klikte wel heel goed, en helaas bleek ze zwanger te zijn toen ze zich weer terug kwam melden bij haar baasje. Elf pupjes waren het gevolg… Twee mogen er bij de huidige eigenaar blijven, voor de rest zoeken we een goed huisje. Mamahond is overigens gesteriliseerd, dus geen nachtelijke uitstapjes met grote gevolgen meer voor haar.

Rico en zijn broers en zusjes zijn tot nu toe opgegroeid in het huis waar ze geboren zijn. Mama heeft goed voor ze gezorgd en een stel lieve en stabiele pups groot gebracht. Volgende week gaan ze verhuizen naar de puppenopvang zodat ze verder leren om op eigen benen te staan. Daar ontmoeten ze ook andere volwassen honden en katten en worden ze verder gesocialiseerd.

Rico gaat een flinke hond worden, van ongeveer 25 a 30kg als volwassen hond. Mama is een sportieve podenco, wat papa was is onbekend, maar vermoedelijk iets herder/berghondachtig. Rico zoekt een leuke sportieve familie om verder in op te groeien. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com. Dit nest kan vanaf januari reizen.