Rhianna

Geboortedatum: 01-2017

Geslacht: poes

Beschrijving:

Daar zit je dan. Een jong poesje van amper 1 jaartje oud. Volledig uitgemergeld en alleen. Gevonden door dierenvrienden die haar gelukkig naar het asiel brachten. Ze is super super lief … dus iemand heeft haar gewoon ergens gedumpt.
Deze lieve prachtige meid is binnengebracht in de avond van 28 September. Toen we haar de volgende ochtend naar de Dierenarts wilden brengen voor een kijkje kregen we een totaal onverwachte verrassing: lagen er in ene 3 kittens in haar mandje. Zo erg dit. Dit arme arme beestje is echt vel over been!
Het asiel is nu even geen plek voor haar, en nu mag ze lekker haar kleintjes groot brengen in de veiligheid van de kittenopvang.

Rhianna bleef echter maar moeilijk ademen. Er bleek een scheur te zitten in haar middenrif en ze werd met spoed geopereerd. Eind goed al goed. Dit geweldig moederpoesje heeft naast haar eigen kindjes ook nog eens 4 weesjes uit de vuilcontainer aangenomen en liefdevol verzorgd.

Haar kittens zijn inmiddels klaar om zelfstandig hun geluk tegemoet te gaan, en nu zou Rhianna ook heel graag een eigen warm en veilig gouden mandje willen. Ze heeft het zo verdient!
Rhianna is nog best speels en goed sociaal. Alhoewel ze op dit moment ook nog de drang heeft om af en toe haar kittens te beschermen. Maar dat wordt steeds minder. Af en toe een ommetje in de tuin vind ze erg leuk. Maar ze hoeft niet perse naar buiten te kunnen. Wie oh wie zoekt nog een perfect, heeeeeeeel lief knuffelmaatje?

Meer info of reserveren: katjesarca@gmail.com