Riva

Ras: herder kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 1-2018

Grootte: 50 a 55cm

Beschrijving:

Riva is gevonden en naar arca gebracht en zoals gewoonlijk is haar baasje nooit meer op komen dagen.

Riva is een vrolijke en speelse meid van ongeveer een jaar oud. Ze kan het goed vinden met andere honden en speelt graag. Ook naar mensen toe is het een hele vrolijke en vriendelijke meid. Ze loopt netjes mee aan de lijn en gaat graag mee wandelen.

Riva is positief getest op hartworm, daar wordt ze momenteel voor behandeld. Als die behandeling achter de rug is kan ze evt naar nederland komen. In nederland moet ze nog nabehandeld worden, maar in principe  houdt ze er niks aan over.

Riva is ook positief getest op leishmania. Dit is een ziekte die goed behandeld kan worden, maar nooit meer helemaal over gaat.

Update 3/2019: Riva is inmiddels een volwassen dame geworden en uitgegroeid tot een lieve stabiele hond. We hebben haar meegenomen voor een wandeling buiten het asiel en dat ging heel goed. Ze liep keurig netjes aan de riem mee en trok zich niks aan van de blaffende honden in de andere kennels. Ze heeft een zacht karakter en een baasje gaat hier een wereldhond aan hebben.

De behandeling tegen hartworm is al lang achter de rug en zonder complicaties verlopen. Voor vertrek naar nederland wordt wel nogmaals getest of het ook echt weg is. Ze heeft verder ook geen klachten van de leishmania op dit moment, maar ze krijgt daar wel nog dagelijks medicatie voor.

Voor meer info over hartworm, leishmania of Riva, graag mailen naar: hondjesarca@gmail.com