Roef

Ras: spaniel kruising

Geboortedatum: 2013

Geslacht: reu

Grootte: 40-45cm

Beschrijving:

Roef is een lieve rustige jongen die al een tijdje in een opvanggezin in spanje zit. Hij heeft het daar prima naar zijn zin, kan het goed vinden met de andere honden en is lief voor de katten.

Hij gaat graag mee uit wandelen en loopt dan ook lekker los. Roef is wel een hondje wat je even moet leren kennen. Naar vreemden toe is hij nog een beetje terughoudend, maar als hij je eenmaal kent is het een enorme knuffelkont en komt hij graag op de bank tegen je aan liggen.

Update: Roef is nu een week in Nederland en doet het heel goed. Buiten vind hij het soms nog wel een beetje spannend, alle geluiden en de drukte van het verkeer is hij nog niet gewend. Hij loopt inmiddels wel aardig ontspannen mee en loopt lekker te snuffelen.

In huis is het een heel lief, rustig en zachtaardig hondje, waar je verder geen kind aan hebt. Hij kan het prima vinden met de andere honden in huis en naar konijnen en katten kijkt hij verder niet om. Als je s avonds op de bank gaat zitten, kruipt Roef het liefst in je, lekker knuffelen en kroelen zijn zijn grootste hobby.

Roef zoekt een leuk huisje, waar er rekening mee wordt gehouden dat hij eventjes nodig heeft om te ontdooien. Als hij eenmaal ontdooid is, is het een gouden hondje.

Roef zit in de buurt van Alkmaar in de opvang.

Voor meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com of vul direct een interesseformulier in.