Rufus

Ras: schnauzer-mix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2017

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Rufus heeft altijd bij een oudere man alleen gewoond. Helaas is meneer op leeftijd en niet meer zo goed ter been. Daarom heeft hij besloten om een ander huisje voor Rufus te zoeken.

Rufus verblijft momenteel in een gastgezin met andere honden, pups en katten. Hij is heel sociaal en is gek op mensen. Hij is altijd goed verzorgd geweest en zijn vaccinaties zijn op orde. Hij luistert goed naar zijn naam en kent enkele commando’s (wel in het spaans).

Rufus is bij een routine bloedonderzoek helaas positief getest op hartworm. Hiervoor wordt hij momenteel behandeld. Als de behandeling achter de rug is, komt hij naar nederland en zal dan bij stichting de rijpickerwaard te bezoeken zijn.

Update 2/2022: Rufus is een lieve, rustige en zachtaardige hond. Hij begroet iedereen even vrolijk, is dol op mensen en is baasgericht. Naast lekker spelen met andere honden of de verzorgers, ligt hij ook graag in zijn mand. Rufus loopt netjes mee aan de lijn, vindt het heerlijk om te wandelen. Hij is heel sociaal en onderdanig naar andere honden, kan uitstekend met alle honden opschieten. In Spanje heeft Rufus een liefdevol thuis gehad. Zijn baasje werd slecht ter been en heeft met pijn in zijn hart het asiel gevraagd een goed thuis voor hem te zoeken waar hij oud mag worden. Hem kunnen geven wat hij verdient. Rufus heeft in Spanje met katten gewoond. Wie geeft deze mooie vent een liefdevol thuis? Rufus is in Nederland te bezoeken bij stg Rijpickerwaard.