Sammy en Toto

Ras: kruisingen (Toto kortharig, Sammy langharig)

Geslacht: beide teefjes

Grootte: beide 35-40cm

Geboortedatum: Toto 20/8/2018, Sammy 17/09/2020

Beschrijving:

Toto (was Tess) is in 2018 geadopteerd en ditzelfde gezin heeft begin dit jaar Sammy (was Afrika) daarbij geadopteerd. Nu blijkt alleen helaas een van de kinderen heel erg allergisch voor honden te zijn en is het gezin noodgedwongen om Sammy en Toto te herplaatsen.

Toto en Sammy zijn beide van jongs af aan goed gesocialiseerd en opgegroeid in een gezinnetje. Daarmee zijn het beide open vrolijke hondjes zonder rugzakje.
Toto is een sportief dametje die gek is op lange wandelingen, maar ook bijvoorbeeld graag naast de fiets loopt. In huis is het daarnaast een heerlijke knuffelkont die ‘s avonds graag tegen je aan komt liggen. Ze is daarnaast gek op de kinderen en super lief met ze.
Sammy is iets afwachtender van karakter, maar ongetwijfeld een van de liefste honden die er bestaat. Ze is gek op wandelen en spelen en de kinderen kunnen alles met haar doen.

Beide honden kunnen prima alleen thuis blijven, zijn sociaal naar vreemde honden en gaan graag met de auto mee. Ze luisteren beide goed en kunnen los lopen op plaatsen waar dat veilig is. Beide zijn als pup in spanje opgegroeid met katten. Momenteel wonen ze echter niet met katten samen en hun huidige baasje geeft aan dat ze buiten wel durven blaffen naar katten.

Beide honden zijn recent nog bij de dierenarts geweest voor een gezondheidscontrole en zijn beide helemaal gezond verklaard. Sammy moet op termijn wel nog gesteriliseerd worden.

De dames zijn erg aan elkaar gehecht, daarom zoeken we voor hun een huisje waar ze het liefst samen kunnen blijven. Ze zijn in de regio Utrecht te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 10/8/2021)