Scruffie puppies

Ras: kruising

Geslacht: 1 reu, 5 teefjes

Grootte: volwassen 50-55cm

Geboortedatum: 4-2020

Beschrijving:

Begin juni zijn er op een terrein 9 pups weggehaald, ze zagen er op dat moment niet uit. Vreselijke schuft, erg angstig en dikke wormenbuikjes. Ze zaten op dat terrein met 4 teefjes, waarvan 2 de moeders van de pups waren. De vader is onbekend. De mensen van het asiel zijn bezig geweest om de teefjes daar ook weg te krijgen omdat meneer gewoon niet omkijkt naar zijn honden, maar dat is tot op heden helaas niet gelukt, zolang er water en wat eten bij ze staat kan de politie helaas niks doen.

De pups waren erg verzwakt en zijn daarna helaas allemaal ziek geworden. Een virus wat erg op parvo leek. Drie van de negen zijn er overleden, maar de andere 6 zijn er gelukkig wel doorheen gekomen en zijn nu duidelijk aan de beterende hand. Hun vacht begint langzaam weer aan te groeien en hun angst wordt duidelijk minder.

Ze zijn nu ongeveer 9 weken oud, maar moeten al hun entingen nog krijgen. Daardoor kunnen ze op zijn vroegst begin augustus naar een nieuw huisje vertrekken. Ze zullen uitgroeien tot middelmaatjes van 15 a 20kg. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 23/6/2020)

Momenteel zijn alleen Lucy en Chica nog vrij (4/7/2020)

begin juni