Shana

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 9-2019

Grootte: volwassen 50 a 55cm

Beschrijving:

Benni, Bjorn, Bobbi en Benthe bleken nog twee zusjes en een broer te hebben, Shana is er daar eentje van. Deze laatste drie groeien niet op in het asiel, maar in een pleeggezin.

In dat pleeggezin maken ze kennis met alles wat met het normale leven te maken heeft. Er wordt bv een begin gemaakt met zindelijkheidstraining en ze zijn gewend om aan een riem te lopen. Shana ravot graag met haar broer en zus en ze is lief en open naar mensen toe. Ze zal uitgroeien tot een flinke middelmaat van rond de 25kg.

Update 3/2/2020: Shana is sinds zaterdag in Nederland. Het is een hele lieve pup die zich al goed aanpast aan het leven in Nederland. Waar ze de eerste dag de andere honden in het gezin nog best een beetje spannend vond is ze nu beste vriendjes en speelt ze graag met hen. Ook buiten reageert ze heel vrolijk op andere honden en wil ze graag spelen, een echte pup dus.

Ze slaapt ‘s nachts in de bench en de eerste nacht was er wat protest, maar nu slaapt ze gewoon prima door. Ook is ze al even alleen thuis gebleven en dat ging prima. Tot nu toe heeft ze al haar behoeftes buiten gedaan, maar je moet er nog wel op letten dat je op tijd naar buiten gaat met haar. Ze is prima met kinderen en zou ook prima bij katten geplaatst kunnen worden. Het is een lieve en makkelijke hond.

Shana zoekt een leuk gezin waarin ze verder mag opgroeien. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 17/12)