Simba

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: ongeveer 40cm en hij weegt 8 a 9kg

Beschrijving:

Simba is een kruising van ongeveer 6 jaar oud. Hij heeft altijd een baasje gehad, maar die is helaas terminaal en kan niet meer voor Simba zorgen en daarom heeft de familie besloten om hem naar arca te brengen.

Simba is een lieve hond die het huiselijke leven gewend is. Hij is goed met andere honden en gewend aan katten. Hij is gek op mensen en loopt prima aan de lijn. De kleinkinderen van meneer kwamen regelmatig op bezoek dus hij is kinderen gewend. Ook is hij gewend om naar de trimster te moeten.

Update 22/7: Simba is sinds zaterdag in Nederland. Zondag was hij heel moe en heeft hij bijna de hele dag liggen slapen. Inmiddels is hij aardig uitgerust en bloeit hij heerlijk open.

Hij kan het goed vinden met de andere hond in het gezin en ze spelen graag samen. Ook buiten op het uitlaatveldje speelt hij graag met de andere honden, hij vind alles en iedereen leuk en lief.

Hij is zindelijk en loopt netjes aan de lijn. ‘s Nachts slaapt hij lekker op de bank en heeft daar zijn plekje al gevonden en je hoort hem verder niet. Alleen thuis blijven gaat dan ook geen probleem zijn waarschijnlijk

Simba zoekt een leuk gezin waar hij oud mag worden. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Hij is in de regio Utrecht te bezoeken.