Sky

Ras: franse bulldog kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2015

Grootte: 35-40cm

Beschrijving:

Het verhaal van Sky is lang. Ze is vroeger in een schuur gevonden samen met Barny. Barney heeft een paar jaar bij ons in het asiel gezeten heeft en is vorig jaar uiteindelijk in Nederland geadopteerd. Sky heeft in een opvanggezin gezeten en na maanden opvang kwam haar oude baasje zomaar ineens opdagen. Daar heeft ze een tijdje gewoond, waarna ze weg moest toen er een baby op komst was. Ze is naar kennissen van deze mensen gegaan. Een paar weken geleden werd Sky plots op straat gevonden, vermoedelijk is ze door die mensen weggedaan, want ze zijn haar niet meer op komen halen.

Hier in het asiel bleek ze ook nog eens ziek te zijn ook, flinke tekenkoorts te hebben en daarnaast licht positief te testen op leishmania. Voor beide wordt ze nu behandeld en ze voelt zich inmiddels een stuk beter. Ze is weer vrolijk en eet goed. Ze is ondanks haar verleden haar geloof in de mens gelukkig niet verloren en gek op aandacht van de vrijwilligers.

Sky is een rustige dame die op zoek is naar een stukje vastigheid in haar leven. Ze zoekt een baas die volledig voor haar gaat, waar ze oud mag worden en die haar niet weer in de steek laat.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com