Sola

Ras: engelse setter mix

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2019

Grootte: 55-60cm

Beschrijving:

Eind december heeft Arca samen met de Spaanse dierenpolitie een inval gedaan bij een jager. Er leefden 17 honden, onder erbarmelijke omstandigheden. De honden hadden nauwelijks eten, het water was niet meer drinkbaar en de hokken waren heel smerig. De honden zelf waren heel erg mager. Inmiddels zijn een aantal honden al geadopteerd in Spanje. Anderen zoeken nog een baas. Sola en haar broer Lincoln zijn één van hen.

Sola is een lieve zachtaardige hond van net 2 jaar oud. Zij heeft jarenlang aan een ketting gelegen. Toen Sola net in het asiel was, moest ze eerst even wennen. Na een week was zij gewend en nu zie je een vrolijke blije open hond die sociaal is naar alle honden, reuen en teven. Zij speelt graag met de andere honden. Zo bijzonder dat zij toch na het nare leven bij de jager het vertrouwen in de mensen heeft. Sola komt graag bij je om een knuffel te halen.

Sola zoekt een liefdevol thuis waar zij lekker mag genieten van een huiselijk leven en waar zij samen met het gezin leuke dingen gaat doen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 31/01/2022)