Taques

Ras: pointer mix

Geslacht: teef

Grootte: 55-60cm

Geboortedatum: 2017

Beschrijving:

Eind december heeft Arca samen met de Spaanse dierenpolitie een inval gedaan bij een jager. Er leefden 17 honden, onder erbarmelijke omstandigheden. De honden hadden nauwelijks eten, het water was niet meer drinkbaar en de hokken waren heel smerig. De honden zelf waren heel erg mager. Inmiddels zijn een aantal honden al geadopteerd in Spanje. Anderen zoeken nog een baas. Taques is één van hen.

Taques is een lieve en heel aanhankelijke hond van 5 jaar. Zij heeft jarenlang aan een ketting gelegen in een schuur. Zo bijzonder dat zij toch nog het vertrouwen in de mensen heeft. Taques heeft zoveel vertrouwen, dat zij heel graag bij je is, kruipt onder je door. Zij is dol op knuffelen en kan er helemaal voor gaan liggen om geaaid te worden. Taques gaat goed met alle reuen. Met teven gaat het goed als zij deze goed kent. Taques zit samen met Tula een teef waar zij het heel goed mee kan vinden.

Taques is op zoek naar een liefdevol thuis waar zij lekker mag genieten van een huiselijk leven waar zij zich lekker kan nestelen in haar eigen warme mand. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 08/02/2022)