Taxer

Ras: kruising (sharpei x labrador x podenco)

Geslacht: reu

Geboortedatum: 23-8-2020

Grootte: volwassen 55-60cm

Beschrijving:

Taxer is een pupje van mama Ella en in het asiel geboren en opgegroeid. Hij is sinds eind november in Nederland en verblijft sindsdien in een gastgezin.

Het gastgezin omschrijft hem als een vrolijke stabiele pup die soms nog wat terughoudend is, maar daarnaast heel nieuwsgierig en leergierig. Het gastgezin heeft nog een andere hond, daarnaast zijn er kinderen aanwezig en katten. Met de kinderen en de andere hond kan hij het prima vinden, maar de kat ziet hij als leuk speelgoed en wil hier het liefst achteraan gaan. We plaatsen hem voor zijn eigen rust daarom liever niet in een gezin met katten.

Taxer loopt prima aan de lijn en we verwachten dat hij op termijn ook prima los kan lopen. Hij heeft geen jachtinstinct en hij luistert goed. Andere honden benadert hij rustig en hij speelt graag. Hij is enthousiast naar mensen toe en wordt graag geknuffeld.
Hij is in principe zindelijk, maar moet wel nog heel regelmatig uitgelaten worden, anders ligt een ongelukje wel op de loer. Hij is gewend aan een bench, maar alleen thuis blijven is nog wel een aandachtspuntje en hier moet nog wel wat op getraind worden.

Taxer zoekt een leuk gezin die met hem aan de slag wil gaan en hem verder wil opvoeden. Hij is in dordrecht te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 18/12/2020)