Tina

Ras: labradormix

Geboortedatum: 24-5-2018

Geslacht: teef

Grootte: 50-55 cm als volwassen hond

Beschrijving:

Tina haar moeder is een labrador, zij is hoogdrachtig op straat gevonden. Gelukkig net op tijd zodat ze in alle rust kon bevallen in een pleeggezin. Inmiddels zijn een aantal van de pups al in spanje geadopteerd, Debbie, Tina, en J-Lo zijn nog over.

Wat de papa is geweest weten we niet, we verwachten dat Tina uit gaat groeien tot een flinke meid van rond de 25kg. Het is een vrolijke hond, goed gesocialiseerd en gewend aan katten. Ze heeft geen trauma’s en is gek op mensen.

We zoeken voor Tina en haar zusjes een leuk gezin waar zij verder op mag groeien en opgevoed wordt. Een cursus of iets anders op een hondenschool zal zij leuk vinden.

Tina is helaas positief getest voor leishmania.. Dit is een ziekte die goed te behandelen is, maar nooit meer te genezen is.

Update 1/3:

Tina is nu een week in nederland en ze doet het heel goed. Ze speelt heel graag met haar pleegbroer van ongeveer dezelfde leeftijd en ze ravotten er heerlijk op los. Tina loopt keuris netjes aan de lijn en loopt los daar waar dat kan. Ze luistert goed en komt terug als je haar roept. Ze is zindelijk, wordt gewend gemaakt aan een bench en kan al eventjes alleen thuis blijven.

Meer info hierover: hondjesarca@gmail.com

Voor Tina geldt een aangepast adoptiebedrag.