Tula

Ras: kruising

Geslacht: teef

Grootte: 30-35cm, weegt ong 5kg

Geboortedatum: 2017

Beschrijving:

Tula is een lief klein meisje van 2 a 3 jaar oud. Ze is op straat gevonden en zit nu in een opvanggezin met andere honden en katten.

Tula is een bescheiden hondje. Ze moet nog even wennen aan de nieuwe situatie en is nog een tikkeltje verlegen. Ze is lief naar de puppen in het opvanggezin en reageert niet op de aanwezige katten.

Update 8/2020

Tula is sinds drie maanden in Nederland en helaas moet zij herplaatst worden. Ze heeft jammer genoeg behoorlijke verlatingsangst, wat zich vooral uit in piepen en onrustig zijn. Bij haar huidige baasje moet ze te veel alleen zijn en daarom is besloten dat het beter voor haar is om een ander huisje voor haar te zoeken waar ze minder vaak alleen hoeft te zijn.

Tula luistert nu naar de naam Sara en is verder een perfect hondje. Haar huidige baasje omschrijft haar vooral als een heel gevoelig en zachtaardig hondje. Ze is gek op de andere honden in het gezin en speelt graag met ze, maar ligt ook heel graag tegen ze aan te slapen. Buiten op straat vind ze grote honden soms wel een beetje spannend (logisch als je heel klein bent), maar ze is er niet bang van. Ze kan prima los lopen en luistert heel goed.

Sara is geen allemansvriend, maar op zich ook niet bang voor mensen. En ze ligt ‘s avonds graag bij je om te kroelen en te knuffelen. Kinderen vind ze prima, mits ze haar rustig benaderen. Naar katten kijkt ze niet om.

Sara zoekt een baasje die veel thuis is en die het alleen thuis blijven rustig met haar wil gaan opbouwen. Het liefst wordt ze ook bij een andere hond geplaatst die haar steun en vertrouwen kan geven. Sara is in Almere te bezoeken. Meer info: hondjesarca@gmail.com