Twix

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 12/2019

Grootte: volwassen 50 a 55cm

Beschrijving:

Een aantal weken geleden is er in de bergen een nestje pups in een grot gevonden. De eerste dag zijn Twix, Bounty en Smartie gevangen, pas een paar dagen later hebben ze de rest van het nest te pakken kunnen krijgen. Bart, Wit, Cova, Grutta, Aixeneta, Bosco en Greco waren een stuk banger helaas.
Ze hebben nog een aantal dagen lang geprobeerd om ook moeders te vangen, maar dat is helaas niet gelukt. Ze is niet meer gezien en waarschijnlijk is haar iets overkomen. Moeder is een flinke middelmaat van rond de 20kg, de pups worden waarschijnlijk ook dat formaat. De tien pups zijn verspreid over verschillende pleeggezinnen.

Twix zit in een opvanggezin samen met Bounty en Smartie. Twix was veruit de kleinste van het nest, en we waren dan ook bang dat ze ziek zou zijn, maar ze doet het super. Is net zo energiek als haar broers, eet goed en groeit heel goed, dus waarschijnlijk is ze gewoon klein en zal ze de 20kg ook niet halen

Twix zoekt een leuk gezin waarin zij verder mag opgroeien. Zij kan vanaf april reizen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 26/2/2019)