Wapa

Ras: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: ong 40cm

Beschrijving:

Wapa is een klein podenco dametje die eind april langs de kant van de weg gevonden is met twee gebroken pootjes. Ze is geopereerd en er zijn pinnetjes in haar poot gezet. Ze heeft na de operatie mogen revalideren bij een pleeggezin en is inmiddels klaar om geadopteerd te worden.

Wapa is een lief meisje, naar vreemden toe is ze wel nog wat terughoudend. Als ze je eenmaal kent laat ze zich wel gewoon prima aaien. Ze kan het goed vinden met andere honden en kan met katten samen.

Wapa loopt tot op heden nog niet op haar geopereerde voorpoot. Ze zoekt een baas die daar verder mee aan de slag wil gaan, evt met fysio en/of hydrotherapie. We verwachten dat ze altijd wel een beetje mank zal blijven lopen op dat pootje, maar hopen dat ze met goede therapie het pootje wel weer zal gaan gebruiken.

Update 11/2019: Wapa doet het heel erg goed, zie laatste filmpje en je ziet haar niet meer mank lopen. Haar ellebooggewricht is wat stijfjes, maar daar lijkt ze verder geen last van te hebben. Het is een lief en zachtaardig meisje wat dito baasje zoekt.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Wapa is op afstand geadopteerd door Joyce van Mondfrans

11/2019