Wicky

Ras: labradoodle

Geslacht: reu

Geboortedatum: 12-2010

Grootte: 55cm, 28kg

Beschrijving:

Wicky is eind december in zeer verwaarloosde toestand bij iemand weggehaald. Wicky leefde al 6j bij deze man, maar kwam de laatste twee jaar niet verder meer dan de achtertuin (door lichamelijke problemen van de eigenaar). Wicky is dus een nederlandse herplaatser, geen spanjaard.

Wicky is helaas in korte tijd een aantal keer verplaatst (eerste opvang brak haar hand, in tweede opvang klikte het niet met de andere hond en adoptanten hebben hem na 2d weer terug gebracht). Daarvan is hij een tikkie onzeker geworden. Nu zit hij al weer anderhalve week in delft in de opvang en daar begint hij gelukkig tot rust te komen.

Wicky kan het daar goed vinden met de andere twee aanwezige honden en doet het super met de katten. Hij is keurig zindelijk en an prima eventjes allen thuis blijven. Hij kent zijn plaats in de mand en doet geen pogingen om opde bank te komen liggen.

Het is een sportieve jongen die graag mee gaat wandelen, idolaat is van een balletje en gek is op zwemmen. Wicky luistert prima en an goed los lopen. Hij houdt niet van opdringerige reuen en durft dan wel een snauw  te geven. Op vrouwen reageert hij over het algemeen goed, op mannen wisselend (of angstig maar meestal snel over met een snoepje of balletje, of idolaat en niet bij weg te slaan).

Wicky zoekt een baas die op een natuurlijke en rustige manier de leiding neemt en waar hij op kan vertrouwen. Hij zal in een nieuwe situatie wat van slag zijn, maar met wat geduld zal hij uitgroeien tot een heel trouw maatje. We plaatsen hem liever niet in een druk gezin met jonge kinderen.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com