Wie zijn wij

Ons bevlogen team bestaat uit Caroline, Susanne en Esther. Na lang voor andere stichtingen gewerkt te hebben, hebben we begin 2018 de handen ineen geslagen en zijn voor onszelf begonnen. Hierbij stellen wij ons voor:

Esther

Esther is voorzitter. In het dagelijks leven is zij dierenarts en het helpen van kansarme honden is iets wat zij al van jongs af aan doet. Esther is verantwoordelijk voor de facebookpagina en de website en veel mails zullen door haar beantwoord worden. Voor medische vragen kunt u bij haar terecht.

Daarnaast gaat zij twee keer per jaar met een team van dierenartsen en assistenten naar ARCA toe om daar zoveel mogelijk honden en katten te castreren.

Susanne

Susanne is penningmeester. In het dagelijks leven werkt ze als schuldhulpverlener en het is dan ook logisch dat ze bij ons ook de financien beheert.

Zij regelt ook de contracten en het op naam zetten van de chips.

Daarnaast heeft Susanne samen met Ellen Stichting SIS, waarmee ze geld ophalen en spullen inzamelen om de honden en katten in ARCA te helpen.

Caroline

Caroline is secretaris. Overdag is zij werkzaam bij een arbo-dienst en dingen regelen en organiseren is haar op het lijf geschreven. Tijdens de aankomsten tekent u bij Caroline het contract en daarnaast is zij verantwoordelijk voor het adverteren van onze honden en de nazorg na adoptie.

Naast ons drie hebben wij natuurlijk nog een team van vrijwilligers rond ons die ons helpen bij de promotie van de honden, het doen van huisbezoeken, tijdelijke opvang en helpen tijdens de aankomsten.